Helsestatus og Resultater

Etter: Pashkira 's Elmer Apporter og NVCH Excellent Janka

Regnr :
08848/08
Født:
13.mars 2008

HD-fri (A) AD-fri (0)

Øyenlyst
 :u.a 15.01 2016

HNPK: Clear (optigen)

Utstilling: beste resultat BIR, Norsk Utstillingschampion

Blodspor: 3 X 1.premie; Norsk Viltsporchampion

Jakt: 1.premie BK

Lydigheit: 3.premie klasse 1,

Filiocus bur til dagleg i Tønsberg på kennel Svegro hjå Gro Ruvang.

Filiocus i kvardagen

Filiocus saman med sin mor Janka og si bestemor Tasha

Filiocus saman med sin mor Janka og si bestemor Tasha

Filiocus er en drøm å ha i hus. Han er snill som dagen er lang. Går kjempefint sammen med både tisper, hannhunder, barn, voksne, katter og det som måtte være utfordringer i ein heim med mykje som skjer. Han er rolig i hus, men meget aktiv og atletisk i sitt arbeide.

Han er lydig og grei. Ein hund som alle liker. Han er ein rolig hund inne, men har ein enorm fart og arbeidslyst i arbeide både på spor, jakt, lydigheit eller annen aktivitet.

Filiocus er ein flott tur/telt/trekk og kløvhund. Han er med på det som skjer og trivst godt med alle typar aktivitetar i skog og mark. Både på land, padle kano, trekke på ski, gå med kløv osv. Han er ein skikkelig kjekk hund å ta med seg overalt.

Filiocus på jakt

Filiocus vert trena aktivt på jakt og har oppnådd 1.premie i Begynnerklassen 2013. 

Etter at Filiocus flytta for å bu hjå Gro er det ho som trener og konkurrerer med han. Han er ein arbeidssom hund med god forståelse og vilje i arbeidet. Og jobber med jevn god fart gjennom arbeidet sitt.

Filiocus apporterer villig. Filiocus trenar no kun for å holda på ein fin aktivitet.
Han bestod kvalifiseringsprøve på jakt når han var 15 mnd gammal.

Filiocus på blodspor

Filiocus vart den 30. september 2011 Viltsporchampion:-)

Filiocus vart den 30. september 2011 Viltsporchampion:-)

Filiocus gjekk mest blodspor når han budde her heime hjå meg når han var yngre. Denne aktiviteten har avteke når Gro har trena ha på jakt. Han har oppnådd 3 x 1. premie og er Norsk Viltsporchampion.

Filiocus på utstilling

Filiocus er Norsk utstillingschampion. Han oppnådde det store CERTet august 2013 frå brukshundsklasse på Jakt og Fiskedagane sin utstilling på Elverum og kunne dermed få tittelen sin.

Beste plassering er Best i Rasen.

Filiocus på lydigheit

Filiocus er generelt ein veldig snill, lydig og herleg hannhund som sjølv med sin kompakte kropp gjer veldig lite ut av seg. Ein hund som kan gi folk ei tåre i augekroken over sin "barnslege" væremåte. Rett og slett ein tvers gjennom god gutt uten nokon problem. Ein hannhund som eg burde "klona"......

Vi har kun starta nokre få gonger i lydigheit og fått 3.premie i klasse 1. Sjølv med ein del 0 ar. Verkeleg potensiale her, men det har ikkje vore prioritert å trene til LP konkurranse.

Filiocus som turhund

Filiocus elskar turar i skog og mark. Han bær gjerne kløv og trekker på ski. Han passar alltid på kvar du går og følger deg villig ved din fot.

Han elskar vatn, gjørme og blir fort litt "lett i rompa" dersom han ser at det er mogleg med eit STORT plask i nærleiken.... Han symjer med effektive bevegelsar og har stor utholdenheit i vatnet.

Filiocus som avlshund

Aron er sønn av Filiocus. Her frå Utstilling med CK og plassering i BHK.

Aron er sønn av Filiocus. Her frå Utstilling med CK og plassering i BHK.

Filiocus er pappa til 3 kull.

Han har avkom som er premiert både på utstilling, spor,jakt og rallylydigheit. Ellers er ein del av avkomme unge ennå, så dei har framtida foran seg.

Del denne siden