Nye hjem.

Da er 4 valper reist til sine nye hjem og funnet seg vel tilrette. Det er to tisper igjen her hjemme som koser seg i hverandres selskap og som reiser etter kvart til sine nye familier.

M-kullet 6 veker gamle

20 mai

17 mai er over og vi har hatt eit fantastisk flott vær her i pinsen. Valpene har vore ute det meste av dagen i "valpegården" sin.  Dei har nok helst søkt skyggen når det har vorte på det varmaste og er veldig reinslige og flinke. Kun eitt uhell i løpet av natta på heile gjengen siste nettene og dei seier tydeleg frå når dei skal ut frå kjøkkenet. Så her legg vi oss seint og får lufta dei før dei sler seg til ro på kjøkkenet og tidleg opp og rett ut. Kjempeflink gjeng dette.

Fekk tatt hode og ståbilder av alle gutta idag, så får vi prøve å ta av jentene etter kvart. Dei er alle veldig jevne og det er ingen som skiller seg spesielt ut i kullet. Alle har korrekt bitt og gutta har fått testiklane ned. God farge og herlig pigmenterte. Rett og slett ein nydleg gjeng vi kosar oss med. Fleire av dei håpefulle kvelpekjøparane har vore her siste tiden og fått sett dei og gledar seg til at tiden går og dei skal flytte. Og det nærmar seg jo, du verden så fort som tida går.

Morris 6 veker

Kjennetegn er eit mørkt ritsj mellom augene og ned mot snuten.

Morris 6 veker

Morris 6 veker

Morris 6 veker

Morris 6 veker

Morris 4 veker
Morris 4 veker

Morgan 6 veker

Kjennetegn ved litt mørkere fargeflekk over venstre auge og eit "lite ritsj" over snuten.

Morgan 6 veker

Morgan 6 veker

Morgan 6 veker

Morgan 6 veker

Morgan 4 veker
Morgan 4 veker
Morgan 4 veker

Marcos 6 veker

Kjennemerke: Den lyseste av alle, men likevel meget god farge og ein skikkelig kosebamse i kulllet.

Marcos 6 veker

Marcos 6 veker

Marcos 4 veker

Marcos 4 veker

Marcos 4 veker

2 mai.

Her går det unna. Kvelpane er  no så store at dei er flytta ut at kvelpekassa og har fått meir plass. Dei har fått ein kvelpebinge på kjøkkenet og ser ut til å ha funne seg tilrette med meir plass og leike og boltre seg på.

No er dei starta å ete mat og er ivrige i matfatet allerede. Alle 6 har det berre bra, dei er jevne og fine kvelpar som kosar seg med kvarandre. Dei er no litt meir sosiale og kjem for kos med ein gong du roper på dei. Lograr med halen og leikar litt med kvarandre.

10. april valpene er 3 dager.

7 april kom valpene til verden.

3 tisper og 3 hannhunder koser seg i valpekassa saman med Kimsy.

Det er ro i kassa og de vokser og trivest. Kimsy er kjempeflink og steller med de og tar det hele med stor ro. Syns det likevel er stas med ein pause fra valpekassa slik at hun kan ta seg ein tur ut på gården og springe litt.

6 mars 2013: Kimsy er tydelig drektig

Da er det ingen tvil lenger, Kimsy ser tydeleg drektig ut og har fått ein god kul på magen etter mat. Så da blir det nok gule kvelpar her i starten av april. Vi gler oss skikkelig.

Mor til valpene

Kimsy er tydelig drektig og vi venter valper ca 8 april 2013. Kimsy er tispe som eg var så heldig å få kjøpe i Sverige hos Yvonne Westerlund i 2010. Ho er ein fantastisk herleg hund som alle berre blir glad i uansett om ein likar hund eller ikkje.

Kimsy er trena på spor, lydigheit og apporterer villig på jakttrening.

Ho er ein vannglad labrador som dykkar, stuper og svømmer rundt i vatnet og apporterer det meste ho finn i vatnet både over og under vatn. Ho hoppar til og med opp i badekaret heime om nokon har fyllt det og ikkje lukka døra til badet.... og ho snappar gladleg dråpar frå dusjen om ho får anledning eller forventar ein dusj saman med deg om det er plass i dusjkabinettet...

Les meir om Kimsy på hennar eiga side her: KIMSY

Far til valpene

Vinni er 4 generasjon her hos oss og skal ha sitt første kull. Vinni er ein snill og god "bamse".

Du kan lese meir om Vinni på si eiga side : VINNI

Del denne siden